Härlig insats vid ”Hela Skåne”-träff i Hässleholm

  • 31 okt 2023

Skånes friidrottsförbund har bjudit in till ett nytt koncept kallat ”Hela Skåne” där klubbar har parats ihop för en dag med opretentiös tävling för 10-12-åringar för att stimulera barn att vilja tävla.

         EAI-Friidrotts friidrottare, tränare och föräldrar

Skånes friidrottsförbund har bjudit in till ett nytt koncept kallat ”Hela Skåne” där klubbar har parats ihop för en dag med opretentiös tävling för 10-12-åringar för att stimulera barn att vilja tävla. EAI-Friidrott sattes tillsammans med Hässleholm och Höör och vi hade en första träff i Hässleholm 14/10. Grenar för dagen var 60 m, höjdhopp och kast med liten boll. Vi avslutade med en gemensam Skånestafett (100 m, 200 m, 300 m och 400 m) med mixade lag. Trots blåst och tidvis duggregn hade vi en rolig dag med många härliga insatser! Många personbästa resultat slogs, och framför allt var det många riktigt imponerande resultat i höjdhoppstävlingen. Bra jobbat alla i truppen!

Stort tack till Hässleholm för en trevlig och välregisserad dag! I maj ses vi igen på Ekevalla IP för längdhopp, 600 m, kula och kurirstafett.